Aveeno® - vårt uppdrag

VÅRT UPPDRAG.

AVEENO® har sitt ursprung i vår tro på att balans är nyckeln till välbefinnande. Därför använder vi banbrytande vetenskap för att förvandla naturens ingredienser till produkter som balanserar och förnyar din hud. Med kliniska resultat för att bevisa deras effektivitet.

Aveeno® historia - tidskrift

VÅR BAKGRUND.

Att tro på naturen är hemligheten för människors hälsa. Två amerikanska bröder, Sidney och Albert Musher, började studera fördelarna med havre redan 1945. Havre är en ingrediens som har använts i hudvård sedan urminnes tider för sin förmåga att lugna och återfukta huden. Bröderna upptäckte kraften hos finmalt kolloidalt havremjöl för att vårda torr hud. Dermatologerna från välkända Mayo Clinic upptäckte deras banbrytande arbete och varumärket AVEENO® föddes.

I över 70 år har vi publicerat  kliniska studier som stöder fördelarna med havre och andra naturliga ingredienser.

Mer nyligen har vår forskning bidragit till den vetenskapliga förståelsen av kroppens mikrobiom, i alla stadier av livet. Idag är AVEENO®forskare branschexperter på den mikrobiella mångfalden hos både hälsosam och obalanserad hud.

Vi kommer att fortsätta att samarbeta med forskare som upptäcker naturliga ingredienser som förbättrar hudens välbefinnande, eftersom vi vill fortsätta vår innovation.

Det är en av anledningarna till att varumärket AVEENO® har vuxit till ett holistiskt skönhetsmärke som globalt erbjuder innovativa produkter för kropp-, hår- och babyvård

Aveeno® vårt engagemang för välmående

VÅRT ENGAGEMANG FÖR VÄLMÅENDE.

Vi på AVEENO® är engagerade i hälsosamma, holistiska metoder som säkerställer att vi alltid gör det rätta för dig och din familj.